Weboldalunk a PWMusic.net cookie-kat (sütiket) használ statisztikai célból, hogy javítsuk a személyre szóló felhasználói élményt látogatóink részére. 
1.800 Ft
Menny.:db

Denis Wick Dugattyú kefe - kicsi

1.800 Ft
Menny.:db
Gyártó:
Cikkszám: DW4918
Elérhetőség: Előrendelhető
Ahhoz, hogy a dugattyúk jól működjenek nem elég egy jó olaj. Azt is tisztítani kell és erre a feladatra készült ez a dugattyú tisztító kefe.
Átlagos értékelés: 1

Leírás és Paraméterek

Ez a a remek dugattyúkefe trombit, kornett, szárnykürt duagttyúihoz van méretezve.  A sörték puhák és fogantyúja hosszú. A kefe műanyag csúcsa is kiváló karcolódásvédelmet nyújt. A kefét masszívra tervezték, hogy a sörték ne hulljanak ki.

Trombita, kornett, szárnykürt dugattyúk tisztításához!

Vedd ki a dugattyúkat a hangszerből, figyelembe véve a sorrendet amelyben eltávolítottad őket. Távolítsd el az alsó kupakokat a hangszerről, ügyelve arra, hogy ne veszítsd el a rugókat, majd meleg, szappanos vízzel egyszerűen tisztítsd meg a kefével a dugattyúház belsejét. Így eltávolíthatod az olajmaradványokat és a lerakódásokat.  Kb 30 másodpercig tisztítsunk 1 dugattyúházat. Óvatosan tisztítsd meg a dugattyúkat ugyanazzal a forró, szappanos vízzel. (ügyelj a sorrendre) 

Vélemények

5.00
1 értékelés
1
0
0
0
0
2020. 05. 22. -