Weboldalunk a PWMusic.net cookie-kat (sütiket) használ statisztikai célból, hogy javítsuk a személyre szóló felhasználói élményt látogatóink részére. 

A J. Meinlschmidt az új Hetman?!

Walsch Péter
2021. 03. 17. 15:25:33

Talán már hallottátok, hogy a Hetman cégnél nem volt minden rendben mostanság. 
Akadozott a beszerzés, olyan híreket is lehetett hallani, hogy bezár a cég.


Ezen okok miatt is alakult úgy, hogy a J.Meinlschmidt cég elkezdte saját maga előállítani és forgalmazni a hangszerhez való olajokat/zsírokat
Eddig ők voltak a Hetman kenőanyagok európai fő forgalmazói. Kézen fekvő volt, hogy ha megakarják tartani a piacot akkor elő kell valamivel rukkolniuk. De nincs is alkalmasabb cég erre a feladatra mint amely már 5 generáció óta gyárt forgóventileket és dugattyúkat a világ számos zenekarának. 
Például a  
Berlini Filharmonikus Zenekar
Frankfurti Opera Zenekar
Gewandhaus Lipcse
Opera de Paris / Lyon
Prágai Szimfonikus Zenekar
Dallas Symphony
Pittsburgh Symphony
Tokiói Filharmónia
Wiener Philharmoniker
Semperoper Drezda
Bundeswehr Németország
stb...

A minőség ugyanaz a magas szinvonal mint amit már megszokhattunk.
Hetman kenési útmutatóA szintetikus olajok szagtalanok és minden flakon kis műanyag tűvel van ellátva, hogy egyszerűbb legyen az adagolás. 
Ha valaki inkább a rendes hosszú fém tűs megoldást szereti akkor külön lehet hozzá vásárolni fém tűvel ellátott kupakot.
A sorozat a már megszokott számozott kenőanyagokból áll. Az útmutatókon szemléltetve is van hogy melyik olajat hova adagoljuk.


Mivel a Hetman készletem fogyóban ezért a fentebb már említett problémák miatt nem tervezem tovább értékesíteni. A helyét átveszi a JM.
A még raktáron lévő Hetman olajokat és zsírokat igazán kecsegtető ajánlat keretében kedvezőbb áron kiárúsítom. 
Minden Hetman termék 15%-al olcsóbban vásárolható!
A kedvezmények természetesen összevonhatóak!

Hetman harsonás csomag ajánlat amibe 1db Hetman Nr.20 Hydro slide olaj + a hozzá passzoló 1db Hetman Nr.21 spray flakon + 1db Hetmann Nr.6.5 vékony cúg gél. Ezek csomagban történő vásárlása esetén 10% kedvezmény jár a már amúgy is 15%-os kedvezménnyel bíró Hetman termékekre.

Hetman 5+1 ajánlat. Rakj 6db Hetman terméket a kosaradba és az egyiket nem kell kifizetned! Itt is ugyanúgy él a 15%-os Hetman kedvezmény.

Hetman forgóventil csomag: 1db Hetman Nr.11.5 Közepes Forgó ventil olaj + 1db Hetman Nr.13.5 Közepes csapágy & rudazat olaj + 1db Hetman Nr.8 Hangoló cúg zsír. Csomagban történő vásárlása esetén 10% kedvezmény jár + a 15% alap kedvezmény.

Hetman dugattyú csomag: 1db Hetman Nr.2 Dugattyú olaj + 1db Hetman Nr.6.5 Vékony hangoló cúg gél. Csomagban történő vásárlása esetén 10% kedvezmény jár + a 15% alap kedvezmény.

Hogy egyszerűbb legyen a vásárlás külön kategóriát hoztam létre az akciónak. A kategória nevére kattintva meg is tudjátok nézni Bye Bye Hetman
Az akció a készlet erejéig tart. Bármi kérdésetek van keressetek nyugodtan.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hetman J_Meinlschmidt Olaj zsír